ons verhaal

Ontdek hoe wij maatwerk en vakmanschap combineren bij Eventus Interieur

Ons verhaal begint met twee gepassioneerde makers, die elkaar vonden in hun liefde voor ambacht en creativiteit. Ik, Geoffrey, leerde het vak van schrijnwerker en mijn vriendin Rany ontwikkelde zich tot een getalenteerd schilder. Het was een logische stap om onze krachten te bundelen en samen te werken aan mooie projecten.

Bij Eventus Interieur staan we voor maatwerk en vakmanschap. We houden van uitdagingen en gaan geen enkel project uit de weg. Of het nu gaat om een keuken, een maatkast, een tafel of een ander meubelstuk, wij zorgen ervoor dat het helemaal naar wens is en perfect past in de ruimte.

Wij geloven in persoonlijk contact en hechten veel waarde aan een goede relatie met onze klanten. Jullie wensen en ideeën staan bij ons centraal en we denken graag met jullie mee om tot het beste resultaat te komen.

Benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden!

Waarom voor ons kiezen? 

Ontdek de eigenschappen van een goede vakman

Of u nu een nieuw huis bouwt of een renovatieproject plant, kwalitatief schrijnwerk is een cruciale investering. Maar hoe vindt u nu een schrijnwerker die uw visie kan omzetten in een prachtig eindresultaat? Eventus Interieur beschikt over de nodige vaardigheden, kennis en ervaring om uw project tot een succes te maken.

Machinepark

Onze schrijnwerkerij heeft een uitgebreid machinepark om uw plannen tot in de kleinste details uit te werken. Het atelier is volledig ingericht om u een service op maat te bieden, waarbij de focus ligt op klantvriendelijkheid. Dit betekent dat onze vakmensen er alles aan zullen doen om aan uw wensen en behoeften te voldoen, en dat zij u graag adviseren over de verschillende mogelijkheden die er zijn. Of het nu gaat om een maatwerk kast, een uniek meubelstuk of een volledig interieurproject, bij Eventus Interieur bent u aan het juiste adres. 

Overtuigd? 

LATEN WE SAMEN UW DROMEN BOUWEN