Gevelbekleding

Duurzame en warme gevelbekleding

Bij Eventus Interieur zijn we gepassioneerd door het leveren van duurzame en warme gevelbekleding die uw huis een unieke uitstraling geeft. Wij bieden een breed scala aan gevelbekledingsopties, waaronder diverse vormen van houtbekleding voor een blijvend resultaat.

 
wandbekleding

Bezorg uw muren een stijlvolle upgrade met onze wandbekleding! We bieden een breed scala aan wandbekledingsopties om aan uw specifieke stijl en budget te voldoen. Op dit momenten wordt er vooral gefocust op houten panelen. Maar we staan zeker open voor alle vragen omtrent wandbekleding. 

 
Pergola’s

Wilt u uw tuin uitbreiden met een gezellige zithoek of overdekte buitenruimte? Dan zijn onze pergola’s de perfecte oplossing. Wij bieden maatwerk pergola’s die perfect passen bij uw tuin en stijl. Van modern tot klassiek, wij hebben de expertise en ervaring om uw visie tot leven te brengen.

HOUTBEKLEDING
Onze houtbekleding is perfect voor wie op zoek is naar een warme uitstraling voor de gevel van hun huis. Wij gebruiken alleen de hoogste kwaliteit houtsoorten om ervoor te zorgen dat uw gevelbekleding lang meegaat. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een perfecte installatie en afwerking, zodat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe gevel.
 
Houten ramen
Naast gevelbekleding bieden wij ook de plaatsing van houten ramen. Onze ramen zijn gemaakt van duurzaam hout en zijn ontworpen om uw huis een warme uitstraling te geven. Wij bieden een breed scala aan raamopties, zodat u de perfecte ramen kunt kiezen die passen bij uw stijl en smaak.