MAATKASTEN OP MAAT VAN UW WENSEN
Onze maatkasten zijn ontworpen om te voldoen aan al uw opberg- en organisatiebehoeften. Onze ervaren ontwerpers luisteren aandachtig naar uw wensen en bieden professioneel advies om tot het beste ontwerp te komen. Of u nu op zoek bent naar een inbouwkast, een wandmeubel of een boekenkast, wij zorgen voor een ontwerp dat perfect past bij uw stijl en levensstijl. Bij Eventus Interieur gebruiken we alleen de hoogste kwaliteit materialen en de nieuwste technieken om maatkasten te ontwerpen die lang meegaan. Onze schrijnwerkers zijn experts in hun vak en zorgen voor een perfecte afwerking tot in de kleinste details.

Binnendeuren
Bent u op zoek naar een moderne schuifdeur of een klassieke draaideur? Maak u geen zorgen! Onze ervaren vakmensen kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste ontwerp en de juiste afwerking om ervoor te zorgen dat de binnendeuren naadloos aansluiten bij uw stijl en smaak. 
 
Blokdeuren
Geef uw interieur een moderne uitstraling met onze hoogwaardige blokdeuren! Of u nu op zoek bent naar een enkele blokdeur of een dubbele blokdeur, wij helpen u met plezier bij het kiezen van het perfecte ontwerp en de juiste afwerking. Onze hoogwaardige blokdeuren zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een strakke en minimalistische look.